Voeding

Om ons beter te gaan voelen en jouw persoonlijke doelen te behalen is het van belang om onze hormoonhuishouding in balans te krijgen. Daarin is een uitgebalanceerde voedingsinname cruciaal welk doel(en) je ook hebt. Je voedingsinname beïnvloedt hoe we ons voelen, maar bepaald bijvoorbeeld ook de omvang van je spieren en hoeveel- en waar we vet opslaan. 

uitgebalanceerd

Een uitgebalanceerde voedingsinname zorgt dus niet alleen voor een beter fysieke samenstelling maar ook hoe we ons voelen. Het zorgt bijvoorbeeld ook voor meer rust in de lever en darmen. Dit zorgt onder andere voor een betere nachtrust, wat weer zorgt voor meer energie gedurende de dag en kan het lichaam in de nacht beter herstellen van een drukke dag. Het is een cirkel waarin de verschillende schakels invloed op elkaar hebben en elkaar steeds weer beïnvloeden.

Per persoon

Per persoon wordt er gekeken wat iemand lekker vindt en wordt er zoveel mogelijk met schone producten gewerkt (80% onbewerkt voedsel en 20% bewerkt voedsel). Het vermijden of het juist wel eten van bepaalde voeding zal zorgen voor een betere hormonale huishouding.

Denk  aan een benzine auto. Daar gooien we ook geen diesel in. De motor zal niet soepel lopen.

voedingsgroepen

Het afstemmen van de verschillende voedingsgroepen (vetten, eiwitten, koolhydraten en groenten) is cruciaal voor het in balans brengen van lichaam en geest. Het uiteindelijke doel is om de hormoonhuishouding meer in balans te brengen waardoor lichaam en geest beter kunnen functioneren. Dit werkt bij iedere persoon weer anders en is afhankelijk van het doel, maar ook van de huidige hormoonhuishouding en hoe we vroeger ‘geleefd’ hebben. We kijken naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. We begeleiden je door deze stappen, helpen je om alles eruit te halen en je focus te behouden. 

Het DETOX programma bestaat uit een 5 daagse sappenkuur en 2x een Power Sled Training van 30 minuten. Wil je meer informatie?