Over Daily Fit

Daily Fit werkt voornamelijk met persoonlijke plannen welke bestaan uit een gezonde balans in training (beweging), gezonde voeding en bewustzijnsverruiming. Er wordt per persoon gekeken welke vorm van training, voeding en coaching kan helpen naar een gezondere leefstijl en/of het behalen van bepaalde doel(en).

Onze
Missie

Daily Fit wil mensen begeleiden in hun proces naar een sterkere ik. Daily Fit gelooft dat ieder persoon uniek is en brengt op eigen wijze de door hem ontwikkelde kwaliteiten zijn algemeen dagelijks leven in. Daarom gelooft Daliy Fit niet in standaard beweegprogramma’s, eetprogramma’s en coachprogramma’s. 

aan
de slag

Daily Fit geloofd niet in korte termijn trajecten zoals de vele crash diëten die worden aangeboden. Er kan zeker resultaat behaald worden in korte termijn trajecten, maar zal dit nooit op langere termijn volgehouden kunnen worden en blijvend resultaat geven. Als klant bij Daily Fit ga je samen met jouw coach aan de slag met het ontwikkelen op het gebied van training, voeding en mentale weerbaarheid.

doelen

binnen & buiten

Previous
Next

Locatie stevinstraat

playground haringkade

Partners in samenwerking met Daily Fit Den Haag

veel gestelde vragen

Bewegen (sporten) heeft alleen maar voordelen voor lichaam en geest. In beweging blijven, verkleint de kans op ziektes, zoals:

  • Diabetes;
  • Overgewicht;
  • Hart- en vaatziekten;
  • Psychische problemen. 

Bij Daily Fit kan je zowel binnen als buiten trainen! De Fitgroup is standaard buiten en de Personal Training en Small Group kunnen naar wens binnen of buiten gegeven worden. 

Samen met je coach wordt er een persoonlijk plan opgesteld afgestemd op jouw hormonale profiel. Afhankelijk van het doel wordt er een voedingsadvies gegeven en wordt je hierin begeleid door middel van metingen en persoonlijk contact (evaluaties en online). 

Daily Fit begeleid al mensen vanaf 14 jaar. Meestal zijn dit toptalenten in hun desbetreffende sport of kinderen met overgewicht. Tevens helpt Daily Fit in projecten vanuit Gemeentelijke instanties waarin gezondheid van jongeren van centraal staat. Iedere leeftijd is welkom bij Daily Fit, age is just a number!

Alle lessen die gegeven worden vanuit Daily Fit duren 60 min inclusief uitleg training, warming up en cooling down.

Vanuit het uitgebreide intakegesprek wordt er een startsituatie bepaald. Daar vanuit worden de trainingen en de voedingsbegeleiding aangepast. Daily Fit heeft ruime ervaring in het begeleiden van personen van ieder niveau van beginner tot topsporter.

Voor het inplannen van het uitgebreide intakegesprek graag telefonisch of via het contactformulier (doorverwijzing) contact opnemen. Mocht je eerst nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook eerst daarvoor contact opnemen!